Tilausehdot

Asiakastiedot

Asiakas vastaa siitä että osoite ja muut tiedot ovat täysin oikeita tilaushetkellä. Alle 18 v tilaajalta vaaditaan holhoojan hyväksyminen.

Hinta

Hinta sisältää arvonlisäveron 24%

Toimitus

Yli 200 euron tilaukset toimitamme rahtivapaasti. Alle 200 euron tilauksista veloitamme rahtia 6.90 euroa. Matkahuoltoennakoista veloitamme aina 7 euroa. Noudettavista lähetyksistä emme veloita toimituskuluja.
Tuotteet toimitetaan noin 1-2 arkipäivä kuluessa.Toimitus lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen . Jos tuotetta ei löydy varastostamme toimitusaika on noin 3-7 arkipäivää. . Yleisin toimitustapaamme tapahtuu matkahuololla.

Maksutapa

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla:
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, melesbike.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.
Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.
Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit:
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Paytrail Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin.

Maksu postiennakolla ja/tai bussiennakolla on myös mahdollista. Maksu suoritetaan kun asiakas hakee paketinsa postista/matkahuollosta.Lunastamattomista posti/matkahuoltoennakkolähetyksistä veloitamme jälkikäteen postituskulut ja toimenpidemaksun (kuluttajansuojalaki 5. luku).

Takuu

Melesbike:n tuotteilla on täydelliset valmistajan myöntämät takuuehdot. Takuuajat ja -ehdot vaihtelevat tuotteittain, mutta ovat yleensä 1-2 vuotta. Palautuksesta on aina sovittava erikseen Melesbike:n henkilökunnan kanssa. Maksukuitti toimii takuutodistuksena.

Pidätämme oikeuden verkkokaupammeoleviin hinnanmuutoksiin ja mahd. virheisiin. Emme voi myöskään voi luvata että kuva tuoteesta verkkokaupassa vastaa täysin tuotteen ulkonäköä.

Tietosi ovat luottamuksellisia, joita emme luovuta eteenpäin.

Yhteystietomme

Tilaukset voi myös tehdä puhelimitse, soita niin hoidamme loput.

Melesbike
Palosaarentie 31
65200 VAASA
06 3120708
info@melesbike.fi